Virtuali konferencija apie tvarią Baltijos šalių virtuvę ir tvarų kulinarinį turizmą

Virtuali konferencija apie tvarią Baltijos šalių virtuvę ir tvarų kulinarinį turizmą

Organizacija Sustainable Baltic Gastro organizuoja renginį – virtualią konferenciją apie tvarią Baltijos šalių virtuvę ir tvarų kulinarinį turizmą.

 

  • Renginys vyks nuotoliniu būdu.
  • Data – spalio 12-13 d.
  • Renginio tikslas – burti Baltijos šalių tvaraus maisto gamintojus, visus dirbančius su ar besidominčius tvaraus maisto turizmu, taip pat kulinariniu paveldu, maisto kultūra.

 

Kviečiame registruotis į renginį Kupiškio rajono maitinimo paslaugų teikėjus, ūkininkus, tvaraus turizmo entuziastus.

Daugiau informacijos, programa ir registracija yra čia.

  • Spalio 12 - 13 d.