Pėsčiųjų žygis Lėvens kraštovaizdžio draustiniu

Pėsčiųjų žygis Lėvens kraštovaizdžio draustiniu

 

Kviečiame vasarą pradėti pėsčiųjų žygiu Lėvens kraštovaizdžio draustiniu birželio 12 d. Žygį pradėsime nuo Noriūnų dvaro. Žygio metu pabūsime nuostabios gamtos apsuptyje bei aplankysime mūsų žymius istorinius-architektūrinius objektus. Stabtelėsime ties Suosos ir Lėvens santaka, išvysime Stirniškių atodangą, pasigrožėsime Komarų dvaru bei jo parku, ištvermingiausieji galės užlipti ant Stirniškių piliakalnio, na o žygio pabaigoje apsilankysime Palėvenės buvusio dominikonų vienuolyno kieme, kur jūsų lauks žuvienė.

Maršruto ilgis – 15 km. Starto laikas nuo 11 iki 12 val. prie Noriūnų dvaro.

BŪTINA REGISTRACIJA!

Tel. 845952505, 867202034

e-paštas: [email protected]

Gedimino g. 96, Kupiškis

 

Žygį organizuoja Kupiškio r. turizmo ir verslo informacijos centras.

Žygio partneriai – Kupiškio rajono savivaldybės viešoji biblioteka, Kaimo bendruomenė „Palėvenys“.

 

Žygio dalyviai privalo tausoti gamtą ir aplinką, laikytis kelių eismo taisyklių reikalavimų, turi teisę bet kuriuo metu pasitraukti iš žygio arba atsisakyti jame dalyvauti apie tai informavę organizatorius. Dalyvis žygio metu pats atsako už savo sveikatą ir asmeninius daiktus. Už asmenis, kurie yra jaunesni nei 16 m., atsako juos lydintys suaugusieji.

 

Būtinai pasiimkite vandens, drabužių nuo lietaus bei gerą nuotaiką!

  • 2022-06-12  nuo 11:00
2022-06-12 11:00 2022-06-12 11:00 Europe/Vilnius Pėsčiųjų žygis Lėvens kraštovaizdžio draustiniu   Kviečiame vasarą pradėti pėsčiųjų žygiu Lėvens kraštovaizdžio draustiniu birželio 12 d. Žygį pradėsime nuo Noriūnų dvaro. Žygio metu pabūsime nuostabios gamtos apsuptyje bei aplankysime mūsų žymius istorinius-architektūrinius objektus. Stabtelėsime ties Suosos ir Lėvens santaka, išvysime Stirniškių atodangą, pasigrožėsime Komarų dvaru... --- //www.infokupiskis.lt/renginys/pesciuju-zygis-levens-krastovaizdzio-draustiniu/date-20220612/ Kupiškis