Šventinis ilgasis savaitgalis Balstogėje

Šventinis ilgasis savaitgalis Balstogėje

1 DIENA

Ryte išvyksime iš Lietuvos. Keliausime per Palenkės vaivadiją, kurios istorijoje ryšk rašalu įrašytas ne vienas LDK kunigaikščio ir garbaus didiko vardas. Kelionės metu išgirsite daug įdomių pasakojimų, susijusių ne tik su meilės, bet ir su valstybės reikalais. Atvykę į Balstogę susipažinsite su didžiausiu ir reikšmingiausiu Palenkės vaivadijos miestu, kuriam pavadinimą, anot legendos, suteikęs kunigaikštis Gediminas. Miestas, įsikūręs prie Bialos upės, iki XVI amžiaus priklausęs Trakų vaivadijai, šiandien yra Palenkės vaivadijos centras. Apžvalginės ekskursijos metu miesto gidė (-as) supažindins su lankomiausiais turistiniais objektais. Pamatysite Branickių rūmus, kurie dėl nuostabaus prancūziško stiliaus parko nuo seno vadinami „Lenkijos Versaliu“. Užsuksite į vieną labiausiai Balstogę reprezentuojančių objektų - vietos gyventojų ir turistų pamėgtą turgaus aikštę, kurios pagrindinis akcentas yra miesto Rotušė. Aplankysite Šv. Mergelės Marijos arkikatedrą baziliką, kuri dydžiu ir grožiu gerokai pralenkė savo pirmtakę. Apsilankymu pagerbsite ir čia gimusio esperanto kalbos tėvo Liudviko Zamenhofo paminklą bei kitas, miestą reprezentuojančias lankytinas vietas.

Po ekskursijos numatytas laisvas laikas pietums miesto kavinėse arba savarankiškas pasivaikščiojimas. Nuo 15 val. registracija viešbutyje „Hotel Gołębiewski Białystok“ 4*, kuris įsikūręs pačiame miesto centre, vos 400 metrų nuo Turgaus aikštės ir Rotušės rūmų. Apsistosite erdviuose, jaukiuose numeriuose, kuriuose yra kavos bei arbatos ruošimo rinkiniai, veikia nemokamas internetas, palydovinė televizija, o į saldų sapną panirti vilioja patogios lovos su kalnais minkštutėlių pagalvių. Tačiau tai dar ne viskas! Jūs turėsite galimybę nemokamai lankytis vandens bei pirčių komplekse „Tropikana“, kuriame yra 2 baseinai, 3 sūkurinės vonios, vandens čiuožykla, 3 saunos, druskos ir ledo olos. Lankymosi kartai ir trukmė neribojami! Po malonių vandens procedūrų, 19:30 – 22:00 val. viešbučio restorane jūsų lauks soti ir gardi vakarienė (įskaičiuota į kelionės kainą).

2 DIENA

6:30 - 10:30 val. savitarnos pusryčiai viešbučio restorane (įskaičiuoti į kelionės kainą). Galėsite ateiti jums patogiu laiku ir neskubėdami pasimėgauti sočiais bei gardžiais pusryčiais. Nuo 8:00 val. duris atvers vandens bei pirčių kompleksas „TROPIKANA“ (įskaičiuota į kelionės kainą). Turėsite dar vieną galimybę maloniai atsipalaiduoti ir smagiai praleisti laiką įvairiose šio komplekso erdvėse. Pietūs į kelionės kainą nėra įskaičiuoti. Rekomenduojame papietauti miesto maitinimo įstaigose. Išsiregistravimas ir išvykimas iš viešbučio 15:00 val. Esant galimybei (priklausys nuo darbo laiko savaitgaliais), trumpam užsuksime į prekybos centrą ir įsigiję lauktuvių, trauksime namų link. Vėlai vakare, kupini įspūdžių ir lydimi puikios nuotaikos, sugrįšime į Lietuvą.

  • 2022-03-11  nuo 05:30
2022-03-11 05:30 2022-03-11 05:30 Europe/Vilnius Šventinis ilgasis savaitgalis Balstogėje 1 DIENA Ryte išvyksime iš Lietuvos. Keliausime per Palenkės vaivadiją, kurios istorijoje ryšk rašalu įrašytas ne vienas LDK kunigaikščio ir garbaus didiko vardas. Kelionės metu išgirsite daug įdomių pasakojimų, susijusių ne tik su meilės, bet ir su valstybės reikalais. Atvykę į  Balstogę  susipažinsite su didžiausiu ir reikšmingiausiu... --- //www.infokupiskis.lt/renginys/sventinis-ilgasis-savaitgalis-balstogeje/date-20220311/ Kupiškis