Kupiškio rajono turizmo ir verslo informacijos centras, VšĮ

Tvaraus maisto festivalis – Sustainable Baltic Gastro event Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje spalio mėnesį

Sustainable Baltic gastro event

 

Laikas: visas spalio mėnuo

Vieta: renginiai Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje

Organizatorius: Sustainable Gastro

 

Pandemija, neramumai ir konfliktai – nepaisant visko, turime parodyti, kad gyvenimas tęsiasi. Tvarumas, Baltijos regiono maisto kultūra ir paveldas, tradicinių ir atsinaujinančių ūkių įvairovė, regionų įvairovė yra verti ir vietos gyventojų, ir lankytų dėmesio.

Šis tarptautinis renginys visose Baltijos šalyse parodys holistiškesnį požiūrį į maistą ir gastronomiją, pirmiausia iškeliant žmones ir planetą.

 

Spalio mėnesį restoranai, kavinės, barai, maisto gamintojai ir ūkininkai susirinks, kad sukurtų tvaresnės ateities viziją. Jie visi dalinsis savo patirtimi įvairiuose renginiuose, įtraukdami ir savo klientus.

 

Renginio organizatorių puslapis ir pirminė registracijahttps://sustainablegastro.com/baltic-gastronomic-festival/

Turintys papildomų klausimų turėtų kreiptis tiesiai į organizatorius[email protected]

Atsiliepimai

Komentuoti